آموزشگاه آشپزي شيراز:
يادگير اشپزي درواقع يادگيري يكي از مهارت هاي زندگي است. به علاوه يك روش براي شناخت فرهنگ يك قوميت يا مليت، چشيدن غذاي آنهاست. امروزه در تمام دنيا مردم به غذاهاي مختلف و متنوع اهميت ميدهند. اگر شما در شيراز زندگي مي كنيد و به دنبال آموزشگاه آشپزي شيراز هستيد سايت سارجو ليستي از آموزشگاه ها را تهيه كرده است.
آموزش آشپزي و شيريني پزي
آشپز و آشپزي:
آشپزي هنر تبديل مواد خام به غذا هاي مطلوب است. آشپز كسي است كه به خوبي با اين هنر آشنا باشد. در رستوران هاي بزرگ، معمولا گروهي آشپز مشغول به كار هستند و يك سرآشپز بر همه كار هاي آشپزخانه نظارت و مديريت دارد. آشپز حرفه اي علاوه بر آشنايي با انواع غذاهاي ملل و اصيل بايد با خواص و فوايد غذا ها آشنا باشد. آشپزي نياز به تحصيل، مهارت و تجربه است. كلاس هاي آشپزي و آموزشگاه هاي زيادي در شهر هاي ايران اين مهارت خوشمزه را به شما آموزش مي دهند.
آموزشگاه آشپزي شيراز
در آموزشگاه آشپزي شيراز چه مهارت هايي را ياد ميگيريد؟
با توجه به اينكه آموزشگاه هاي مختلفي در اين زمينه آموزش مي دهند و هر آموزشگاهي روش خاصي را آموزش مي دهد، به طور كلي بايد در دوره هاي آموزشي آشپزي موارد زير آموزش داده شود. البته دقت كنيد كه تمام آموزشگاه هاي آشپزي، آموزش هاي آشپزي بين الملل را ندارند.
- دوره آشپزي عمومي
- دوره شيريني پزي، قنادي و نان
- دوره آشپزي ملل
- آموزش غذاهاي دريايي
- آموزش انواع فست فود
آموشگاه آشپزي بين الملل در شيراز
در آموزشگاه شيريني پزي شيراز چه دوره هايي دارند؟
- آموزش انواع سس هاي شكلاتي
- آموزش انواع كيك ها
- آموزش انواع شيريني ها
- تهيه انواع شكلات ها
- تهيه انواع رويه كيك و شيريني ها
مهارت هايي كه يك سرآشپز بايد داشته باشد چيست؟
- علاقه زياد به آشپزي و غذا
- تحمل فشار كاري
- دقت، نظم و سرعت عمل بالا
- توانايي چند كار به صورت همزمان
- رعايت تمام استاندارد هاي پاكيزگي
- توانايي كار تيمي
- توانايي در سازماندهي و مديريت
- خلاقيت در طبخ غذا
نحوه ورود به شغل آشپزي:
از آنجايي كه آشپزي نياز به تجربه زيادي دارد، بسياري از افراد به صورت تجربي وارد اين حرفه شده اند. اما امروزه براي ورود به اين رشته بايد تحصيلات و تخصص هاي لازم را پشت سر بگذاريد. رشته آشپزي و هتلداري يكي از راه هاي ورود به اين رشته است. يك روش ديگر، گذراندن دوره هاي آشپزي در آموزشگاه هاي معتبر و تخصصي ميباشد. ليست آموزشگاه آشپزي شيراز اين كمك را به شما مي كند كه آموزشگاه مناسبي پيدا كنيد. مدرك و گواهينامه سازمان فني و حرفه اي در سطح بين الملل براي بسياري از كشور ها معتبر ميباشد.
ليست آموزشگاه آشپزي شيراز
اسامي آموزشگاه آشپزي شيراز |
آدرس آموزشگاه آشپزي شيراز |
تلفن آموزشگاه آشپزي شيراز |
آموزشگاه سر آشپز ايراني شيراز | فلكه گاز -پاساژ انتظاري – طبقه دوم | 07132291879 |
آموزشگاه آشپزي و شيريني پزي زنبور | بلوار چمران- قبل از پل زرگري – ساختمان شايان -طبقه دو | 07136288716 |
آموزشگاه آشپزي و شيريني پزي مارال | بيست متري سينما سعدي – نبش هدايت غربي | 07132353675 |
آموزشگاه آشپزي پارس | ملاصدرا- خيابان جمالي – كوچه 6 – ساختمان پارس- طبقه 4 | 07136474758 |
آموزشگاه آزاد آشپزي شيرين | ميدان نمازي – پاساژ بهاران – طبقه دوم | 07132307473 |
آموزشگاه آشپزي و شيريني پزي آنيل | شهرك گلستان-طبقه بالاي بانك كشاورز | 07136224607 |
آموزشگاه آشپزي و شيريني پزي چاشني شيراز | بلوار گلستان- نبش خيابان طهماسبي | 07137304617 |
آموزشگاه آشپزي و شيريني پزي فرينوش | ميدان صنايع- بلوار دكتر حسابي – نبش كوچه 8 | 07136250539 |
آموزشگاه آشپزي و شيريني پزي سلوا | حد فاصل چهارراه بنفشه و فلكه هنگ – طبقه بالاي موسسه ثامن الحجج | 07132332656 |
آموزشگاه آشپزي كدبانوي ايراني | ابتداي بلوار فرصت شيرازي | 07137208471 |
آموزشگاه آشپزي زهرا شيشه بر | خيابان نادر- بين چهار راه گمرك و منوچهري – طبقه بالاي بانك رفاه | 07132350682 |
آموزشگاه صنايع غذايي بهاره | بلوار گلستان -خيابان استاد شهريار- كوچه 1 | 07137315356 |
آموزشگاه آشپزي شادن | معالي آباد- نرسيده به ميدان احسان- ساختمان اوتانا 2-واحد403 | 07136358594 |
آموزشگاه صنايع غذايي نانك | شهرك گلستان-بلوار علامه اميني- خيابان گلزار-نبش كوچه 3 | 07136505893 |
آموزشگاه آشپزي و شيريني پزي سينابون | صنايع- كوي فرمانداري- ساختمان رز | 09173195058 |
آموزشگاه آشپزي و شيريني پزي نارون | شهرك گلستان- 20متري دلواري- كوچه 1-پلاك 25 | 07136209769 |
هزينه كلاس شيريني پزي يا آشپزي در شيراز چقدر است؟
هزينه كلاس بستگي به تعداد جلسات و ساعت هر جلسه و آموزشگاه دارد. در بعضي از آموزشگاه آشپزي شيراز در انتهاي دوره با برگزاري امتحان، مدرك آشپزي يا مدرك معتبر ديگري مانند مدرك فني و حرفه اي به افراد داده مي شود.
بازار كار آشپزي چگونه است؟
آشپز با تجربه اي كه دوره هاي لازم را گذرانده باشد ميتواند با گرفتن مجوز آموزشگاه آشپزي، آموزشگاه تاسيس كند و به علاقه مندان آموزش دهد. علاوه بر اين ميتواند در مراكزي مانند هتل ها، آشپزخانه هاي بزرگ، رستوران ها، فست فودي ها و آشپز خانه هاي صنعتي كار كند. در صورت شايستگي و مهارت زياد با صلاحيت كافي به درجه سر آشپزي برسد. همچنين، ميتواند رستوران يا آشپزخانه و بيرون بر تاسيس كند. فردي كه مهارت لازم براي آشپزي بين الملل را گذرانده باشد ميتواند در فرصت هاي شغلي در كشور هايي مانند دبي، كانادا و استراليا استفاده كند. بديهي است كه آشپز ماهر فرصت هاي شغلي زيادي را خواهد داشت.
آشپزي بين الملل
چند آشپز معروف ايراني:
1- رزا منتظمي:
مادر اشپزي ايراني- استاد و نويسنده كتاب پرطرفدار هنر آشپزي
2- سامان گلريز:
استاد آشپزي- دارنده سه رستوران وافي، لستر و جيرو- دارنده كافي شاپ كشمش- دارنده بزرگترين فست فود اصفهان به نام تين- دارنده واحد غذايي take away به نام پلاك
3- حميدرضا رنجبر:
استاد آشپزي- مدرس هتل داري- مدير مجله ماهنامه آشپزخانه ملل- مدير آموزشگاه آشپزي ملل- موسس كيترينگ farchef
4- ساناز مينايي:
استاد آشپزي- مدرس و محقق در زمينه آشپزي و شيريني پزي- داور بين الملل در برخي از جشنواره هاي غذايي- مسئول تداركات و پذيرايي بسياري از جلسه هاي بزرگ كشوري-
آموزشگاه شيريني و كيك در شيراز
- ۹ بازديد
- ۰ نظر